Boers & Peusens bvba

Het team

Boers en Peusens bvba, het team

Boers & Peusens bvba is sinds februari 2013 de nieuwe naam van Peusens Dirk bvba.
Sinds 1 januari 2013 is Karen Boers ook zelfstandige en samen met Dirk zaakvoerder van Boers & Peusens bvba.

Karen concentreert zich op het helpen van bedrijven en personen om zich beter te organiseren. Dirk is molenmaker in hart en nieren. Samen combineren ze hun kennis en talent ook nog om coaching en training te geven.

Zaakvoerders

Dirk Peusens

Dirk wandelt al 15 jaar door een professionele carrière met maar één constante factor, leergierig onbevooroordeeld geïnteresseerd. Dit leidde hem langs wetenschappelijk onderzoek, politieke adviesverlening in het Vlaams Parlement en kabinetsmedewerker. In 2009 richtte hij Peusens Dirk bvba op, een bedrijf dat haast uitsluitend oude wind- en watermolens restaureert. De combinatie van het oude ambacht, prachtige monumenten en een moderne bedrijfsvoering zorgen ervoor dat Dirk vindt dat hij het mooiste beroep ter wereld heeft.

Karen Boers

Karen heeft ruim 10 jaar professionele ervaring in rekrutering, people & team management en marketing & communicatie. Bij haar beide werkgevers maakte ze de groei van een ambitieuze start-up naar een gezonde KMO mee, met alle organisatorische groeipijnen die dat proces met zich meebrengt. Nu legt ze zich uitsluitend toe op haar grootste passie: het coachen van mensen en teams, waarbij haar brede ervaring goed van pas komt om mee het beste te halen uit de mensen die haar pad kruisen. Karen is dan ook de drijvende kracht achter karenboers.be en startups.be.